Ventus Air Master este un aparat care poate fi folosit in orice sezon care poate asigura pe o parte un confort termic mai bun, iar pe cealalta parte poate imbunatati calitatea aerului. Se poate adapta cu usurinta conditiilor din locuinta si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare.

Sistemul de climatizare Ventus Air Master este prevazut cu patru functii si anume: incalzire, racire, umidificare si purificare, astfel ca puteti gasi patru aparate intr-unul singur. Reuseste astfel sa imbunatateasca nivelul de confort termic in orice sezon, in timp ce ofera o calitate  mai buna a aerului. Mai mult decat atat, regleaza eficient gradul de umiditate din locuinta, care ar putea constitui un pericol pentru sanatatea membrilor familiei, precum si pentru casa, fiindca unde umiditatea este foarte mare, creste riscul aparitiei mucegaiului.

Aparatul beneficiaza de sistem special de filtrare, de tip fagure, care curata si purifica aerul, deci il puteti folosi cu succes si pe post de purificator. Prin purificarea aerului, microorganismele si virusurile sunt distruse. Electronii eliberati se transforam in ioonni negativi si capteaza eficient chiar si cele mai fine particule. Astfel, devine o solutie excelenta chiar si pentru cei care se confrunta cu diverse afectiuni respiratorii.

Aparatul Ventus vine la pachetsi cu o telecomanda ce permite reglarea facila a acestuia, precum si realizarea tuturor setarile dorite, fara a te mai deplasa din pat sau de pe canapea. Totodata, functia de temporizare permite programarea aparatului pentru a functiona pe anumite intervale prestabilite, chiar si pe timpul noptii.

Dimensiunile acestuia sunt de 29 x 25 x 62 cm, ceea ce inseamna ca nu va ocupa mult spatiu de depozitare, integrandu-se perfect in orice decor.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Sistemul de climatizare Ventus Air Master este un aparat extrem de practic si util putand fi o solutie la indemana oricui. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de aparat si sustin ca le-a fost de foarte mare folos, atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Unii l-au achizitionat pentru camera de camin si l-au folosit atat pentru racire, cat si pentru incalzire, motiv pentru care au ramas placut surprinsi de eficienta acestuia. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Ventus Air Master

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incalzire, racire, umidificare, purificare
  • Mic si compact
  • Sistem de filtrare tip fagure
  • Telecomanda

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.