Unealta de sapat Tornadica Delimano este ustensila care nu ar trebui sa lipseasca nici din gradina ta! Poate inlocui cu succes sapa, furca, lopata si extractorul de buruieni, devenind astfel un produs 4 in 1. Beneficiaza de un maner foarte ergonomic, ce se poate regla rapid pentru a o seta in functie de cele trei pozitii diferite de care dispune.

Gradinaritul poate deveni o activitate mai placut atunci cand ai la dispozitie uneltele de care ai nevoie. Produsul in discutie beneficiaza de un instrument inovatoare care iti poate simplifica munca, avand astfel mai mult spor.

Datorita design-ului ergonomic, unealta reuseste sa distribuie uniform efortul depus intre brate, spate, umeri si picioare, astfel ca nu va mai solicita doar o parte a corpului. Tija telescopica permite reglarea lungimii in functie de cele trei pozitii disponibile, in functie de necesitatea si de inaltimea utilizatorului. Beneficiaza de un maner curbat foarte confortabil de utilizat care actioneaza printr-o simpla rasucire, iar in partea de jos, ghearele in forma de spirala au fost special gandite pentru a putea patrunde in orice fel de sol indiferent de particularitati – tare, intelenit, nisipos etc.

Cu ajutorul uneltei Tornadica Delimano puteti smulge buruienile mai usor sau afana solul cu doar trei miscari simple. Ghearele aparatului au posibilitatea de a patrunde aproximativ 20 de cm in sol, smulgand buruienile fara a afecta cultura. Trebuie doar sa pui unealta in pozitie perpendiculara cu solul, apesi si rasucesti, dupa care scoti buruienile.

Tornadica Delimano are o greutate de doar 2.4 kg ceea ce o face foarte usor de manevrat si extrem de practica. Inaltimea poate fi reglata de la 85 cm pana la 103 cm. Este realizata din otel de calitate forjat manual, totodata, fiind si foarte usor de depozitat si chiar de transportat.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Tornadica Delimano este o unealta extrem de utila celor care locuiesc la casa si au o gradina indiferent cat de mare sau mica, caci independent de acest aspect, trebuie ingrijita foarte bine. Cumparatorii s-au aratat incantati de aceasta unealta pe care o considera foarte utila. Sustin ca este usor de manevrat, extrem de practica si utila, exact ceea cea aveau nevoie. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Tornadica Delimano

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte practica si utila
  • Usor de manevrat
  • Reglabila pe inaltime
  • Greutate redusa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *