Ultra Smart Rovus este un fier de calcat extrem de flexibil, cu ajutorul caruia calcatul hainelor devine mai placut. Nu ma numar printre persoanelor pe care calcatul hainelor le relaxeaza, ci dimpotriva, mi se pare a fi o corvoada. De aceea, intotdeauna caut sa imi usurez munca, alegand produse ce sunt capabile sa faca acest lucru, iar aparatul in discutie ar putea fi o optiune rentabila.

Fierul de calcat Ultra Smart Rovus permite calcare atat cu fir, cat si fara fir. Cea de-a doua varianta ofera mai multa flexibilitate pentru ca nu mai depindeti de o sursa de alimentare. Totodata, poate fi activata si calcare pe verticala, insa randamentul cel mai mare il are varianta clasica.

Aparatul prezinta o putere de 2200 V, reusind sa indeparteze eficient cutele de pe orice tip de materiale, fie el mai subtire sau mai gros. Talpa acestuia aluneca foarte bine pe suprafata hainelor, in timp ce varful ascutit patrunde cu usurina si in zonele mai greu accesibile. Totodata, fierul de calcat este prevazut cu o functie speciala de ajustare automata a temperaturii, adaptandu-se in functie de nevoile tesaturii. De asemenea, puteti ajusta foarte usor si jetul de abur ori puteti activa functia de pulverizare atunci cand calcati camasi, bluze subtiri si nu numai, facilitand intreg procedeul.

Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza de un maner confortabil, ceea ce face sa fie usor de manevrat si extrem de flexibil. din punct de vedere estetic, este prevazut cu o carcasa placuta, pe care o gasim in varianta albastru-alb.

Concluzii si Pareri

Ultra Smart Rovus este un fier de calcat extrem de flexibil ce ofera o manevrare usoara si rezultate pe masura. Cumparatorii sunt multumiti, in general, de modul in care isi face treaba declarand ca este mult mai usor de utilizat decat un fier de calcat clasic, mai ales, atunci cand nu este folosit cu cablul de alimentare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este rezonabil.

Review pe scurt: Ultra Smart Rovus

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

8.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Rezistenta

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Utilizare cu sau fara cablu de alimentare
  • Functie de calcare pe verticala
  • Usor de manevrat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *