Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Vezi ofertele de Crazy Days la eMAG!

Vezi promotiile de Black Friday pe Top Shop!

Ultra Fabric Steamer Rovus este un aparat de calcat pe verticala, foarte practic in multe situatii, insa trebuie sa aveti in vedere faptul ca rolul sau nu este acela de a inlocui clasicul fier de calcat. Si daca ar fi sa extindem discutia la  modul general despre aparatele de calcat pe verticala, niciun astfel de produs indiferent de brand, nu pretinde sa substituie locul unui fier sau a unei statii de calcat.

Insa, intorcandu-ne la Ultra Fabric Steamer Rovus  trebuie sa stiti ca aparatul poate fi folosit atat pentru calcarea pe verticala, cat si pe orizontala. Beneficiaza de sistem anti-scurgere ce nu permite sa ude hainele in timpul utilizatrii aparatului. Este foarte practic si usor de folosit, iar cu ajutorul sau puteti netezi rapid cutele de pe suprafata tricourilor, bluzelor subtiri, perdelelor si draperiilor si asa mai departe.

Pe de alta parte, puteti folosi aparatul si in alt scop – pentru igienizarea tapiteriilor si a saltelei. Este bine stiut faptul ca aburul fierbinte elimina eficient bacteriile, iar acest produs este exact ceea ce trebuie!

Aparatul este prevazut cu un recipient ce se poate detasa pentru a adauga apa mai usor. Capacitatea acestuia este de 280 ml si poate fi folosit pana la 20 de minute, fara sa fie nevoie sa realimentati rezervorul. Dispune de doua niveluri de abur reglabile, ceea ce va va ajuta sa adaptati in functie de tipul articolelor pe care doriti sa le neteziti.

Un alt avantaj consta in faptul ca fiind disponibil intr-o dimensiune compacta, este portabil si foarte usor de luat in calatorii. Trebuie sa recunoastem ca un astfel de aparat este mai mult decat bine-venit in vacante!

Ultra Fabric Steamer Rovus  este un aparat foarte usor de utilizat, prevazut cu o talpa de aluminiu cu capac din ceramica, ce asigura o buna retinere a caldurii, dar si o distribuire uniforma a acesteia. Capatul mai mare prin care iese aburul ajuta la acoperirea unei suprafete mai extinse astfel incat sa va puteti termina treaeba mai rapid. Totodata, peria din dotare are rolul de a deschide tesatura si de a permite aburului sa patrunda mai bine in interiorul acesteia.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Ultra Fabric Steamer Rovus este un aparat extrem de util, care va poate ajuta si atunci cand sunteti contra timp, insa este important sa lamuriti ce asteptari trebuie sa aveti la un astfel de aparat. Cumparatorii au inteles care este intrebuintarea sa reala si sunt multumiti de ceea ce poate face. Concret, sustin ca il folosesc frecvent pentru a netezi tricouri, bluze sau chiar camasi mai subtiri, iar de cand l-au achizitionat nu s-au mai chinuit sa calce perdelele si draperiile cu fierul de calcat, ci le-a fost de real folosesc acest aparat mic si portabil. De asemenea, il folosesc frecvent si pe tapiterii, in special, cei care au copii mici sau animale de companie in casa. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Ultra Fabric Steamer Rovus

9.3

Calitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat si de folosit
  • Poate fi folosit si pentru igienizarea tapiteriilor
  • Dimensiuni compacte

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.