Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Ultra Dailyvac Rovus este o varianta moderna de aspirator, care reuseste sa va usureze munca si sa faca activitatea de aspirat una mai placuta. Este mult mai usor de manevrat decat un aspirator clasic, iar unul dintre principalele avantaje se refera la faptul ca nu mai trebuie sa depindeti de o sursa de alimentare, pentru ca dispune de acumulator.

Aspiratorul Ultra Dailyvac Rovus este un model fara fir, care face fata cu succes tutror tipurilor de podelel de  la cele din lemn, marmura, lamninate, vinil sau chiar mochete, tapterii si asa mai departe. Datorita sistemului de iluminare LED puteti avea o mai buna vizibilitate asupra suprafetei pe care o aveti de aspirat. Autononomia aparatului este de 30 de minute, timp in care veti putea aspira intreaga locuinta.

Il puteti folosi ca aspirator vertical sau ca aspirator de mana, iar manerele prelungitoare si duza cu fanta va pot ajuta sa curatati si locurile mai inguste sau mai indepartate.

Ultra Dailyvac Rovus are la baza tehnologie ciclonica, reusind sa aspire eficient praful si murdaria, separandu-le, iar datorita filtrului HEPA, aerul eliminat inapoi in locuinta va fi mult mai curat. Practic, acest filtru retine in proportie de 99% impuritatile din aer, ceea ce este benefic inclusiv pentru persoanele care se confrunta cu alergii respiratorii.

Manerul se poate detasa usor, astfel incat sa puteti aspira toate zonele din locuinta. Este eficient, dar mai ales confortabil, chiar si pentru aspirarea sertarelor, tavanului, colturilor si asa mai departe. In plus, la final, puteti demonta foarte usor aspiratorul pentru a il depozita eficient chiar si in spatii mai mici.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Aspiratorul Ultra Dailyvac Rovus este un model extrem de practic si de usor de folosit, care iti poate simplifica munca pentru a face curatenie mai usor, dar si mai rapid. Cumparatorii au declarat ca este un aparat mult mai practic si usor, ba chiar ideal pentru spatii mai mici atat din perspectiva usurintei in manevrare, cat si din punct de vedere al spatiului extrem de mic pe care il ocupa atunci cand este depozitat. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este si el unul bun.

Review pe scurt: Ultra Dailyvac Rovus

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Foarte usor de manevrat si flexibil
  • Poate patrunde si in spatii mai mici
  • FIltru HEPA
  • Tehnologie ciclonica

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.