Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Revolutia Preturilor vine cu oferte avantajoase doar la eMAG!

Tri Xpress Mop este un mop foarte ingenios prevazut cu trei capete care se rotesc si care fac curatarea podelelor sa fie o activitate mai facila. Este usor de folosit si foarte practic in orice locuinta, unde il puteti folosi pe parchet, marumura, gresie, linoleum si asa mai departe.

Mopul rotativ Tri Xpress Mop este un dispozitiv care iti face treaba mai usoara. Este echipat cu trei capete rotative si trei lavete din microfibra, respetiv un dozator pentru lichidul de curatare. Indeparteaza mai usor si mai rapid murdaria de pe podele, fiind foarte usor de manevrat. Mai mult decat atat, datorita bratului flexibil care se poate si extinde, veti curata zone precum cele de sub mobila, pat sau canapea mai usoara. In plus, la final, puteti detasa foarte usor lavetele si le veti putea spala in masina de rufe.

Este o solutie practica si mai eficienta decat mopul clasic, va usureaza munca si va ajutas a economisiti timp. In plus, intretinerea ulterioara a acestuia este extrem de simpla si nu atrage costuri ulterioare. Poate fi o solutie la indemana oricui, inclusiv pentru persoanele mai in varsta.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Pentru cei ce sunt in cautarea unei solutii practice de mentinere mai usoara a podelelor curate, inclusiv cei care au copii sau animale de companie, atunci Tri Xpress Mop ar putea fi o varianta de luat in calcul. Cumparatorii actuali au declarat ca este un dispozitiv usor de folosit, care isi face treaba mai bine decat s-ar fi asteptat si care le este de un real folos. Il pot manevra usor si fara efort, iar intretinerea lui este una minima, fiind necesara doar spalarea lavetelor in masina de rufe. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.

Review pe scurt: Tri Xpress Mop

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Lavete din microfibra lavabile
  • Potrivit pentru orice tip de podea
  • Intretinere facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.