Top Shop H2O X2 este un mop foarte util, mai ales, in locuinte cu copii mici sau chiar animale de companie, ce poate fi folosit pe gresie, parchet si alte tipuri de suprafete dure. Este usor de folosit si, cu siguranta, mult mai eficient decat un mop clasic, chiar daca diferenta de pret este una ceva mai mare.

Datorita aburilor calzi, murdaria este indepartata mult mai usor, iar mai mult decat atat, suprafata este dezinfectata. In plus, poate fi folosit si pe covoare, insa nu stiu daca ar face fata foarte bine in cazul celor cu peri foarte lungi. Acest lucru ramane de testat. Interesant este si faptul ca nu necesita detergenti si poate patrunde si in zone mai dificil de ajuns, cum ar fi spatiile inguste sau colturile. Laveta din dotare realizata din microfibre absoarbe foarte bine, indepartand eficient murdaria.

Top Shop H2O X2 este solutia ideala pentru cei care nu doresc sa mai foloseasca detergenti chimici in locuinta, dar care doresc o curatare si igienizare corespunzatoare a casei. Este foarte usor de manevrat de catre utilizatori de orice varsta. Are o putere de 1300 W, iar cablul de alimentare masoara 5 metri. Apa va fi adaugata intr-un recipient cu capacitatea de 300 de ml. Odata pregatit va trebui sa aspteati numai 15-20 de secunde pentru a il pune in functiune. Poate fi folosit la o singura alimentare a recipientului in jur de 9-12 minute. Deoarece cantareste numai 1.76 kg, este foarte usor de manevrat.

In pachet, gasim aparatul, un ac pentru curatarea calcarului, recipientul, glisiera, laveta din microfibre si, bineinteles, manualul cu instructiuni.

Concluzii si Pareri

Top Shop H2O X2 este un aparat foarte util, mult mai eficient decat mopul clasic, ce presupune un mod de functionare simplu, iar ceea ce apreciez, este lipsa detergentilor chimici. Cumparatorii sunt multumiti de el si il recomanda, in special, celor carea bebelusi si trebuie sa tina casa atent igienizata. De asemenea, este usor de folosit si de intretinut, utilizandu-l atat pe gresie, ceramica, cat si pe parchet.Il considera un real ajutor in locuinta si sunt de parere ca raportul calitate/pret este rezonabil.

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Poate fi folosit pe orice tip de suprafata
  • Usor de utilizat
  • Igienizare buna
  • Nu necesita detergenti chimici

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *