Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Revolutia Preturilor vine cu oferte avantajoase doar la eMAG!

Royalty Line Air Fryer este un model de friteuza care presupune prepararea alimentelor fara a folosi ulei, ci pe baza de aer cald, asigurand astfel un proces de gatit mult mai sanatos. Stim ca alimentele prajite au un gust aparte, insa din pacate, nu sunt cele mai sanatoase, de aceea este important sa gasiti o alternativa pentru alimentele pe care obisnuiati in mod normal sa le prajiti. In acest sens, va poate fi de mare folos aceasta friteuza cu aer cald despre care vom discuta astazi.

Friteuza Royalty Line Air Fryer va ajuta sa preparati intr-un mod mai sanatos alimentele preferate, timp in care acestea capata un gust foarte apetisant. Puteti prepara o gama variata de alimente de la carne de pui, porc sau vita, pana la cartofi, crab, creveti si asa mai departe. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa reglati temperatura in functie de tipul alimentului pe care doriti sa il preparati, aceasta putand fi setata in intervalul 80-200 de grade Celsius.

Datorita principiului de functionare, alimentele nu se vor arde sau lipi, iar aparatul se poate demonta cu usurinta, ceea ce inseamna ca va fi in final foarte usor de curatat. Acesta are la baza tehnologia de circulatie a aerului asigurand astfel un proces culinar optimizat. In plus, picioarele antiderapante asigura o funcitonare sigur.

Trebuie sa adaugati o cantitate foarte mica de ulei pentru ca alimentele sa fie gatite pe gustul vostru. In acest fel, si cantitatea de grasimi este redusa considerabil, iar rezultatul va fi alimente preparate sanatos cu un gust delicios.

Cum folositi corect aparatul?

Conectati, in primul rand, cablul de alimentare la o priza cu impantare. Trageti cu atentie recipientul prepararea alimentelor, dupa care adaugati ingredientele in recipient. Glisati rezervorulin aparat, rotiti butonul pentru a seta temperatura si alegeti si durata de preparare. Pentru a porni friteuza, rotiti butonul temporizatorului la timpul de preparare dorit, iar indicatorul de alimentare se va aprinde.

Pentru a scoate ulterior ingredientele prepate din aparat, trebuie sa apasati pe butonul de eliberare al cosului si sa ridicati cosul dn rezervor.

Royalty Line Air Fryer prezinta o putere de 1400 W si este foarte practic si usor de folosit. Ofera o capacitate de 3 litri suficient de mare pentru a prepara mai multe porii simultan. Ofera un design placut ce se integreaza usor in orice decor. Masoara 30 cm lungime si 25-27 cm latime.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Daca sunteti in cautarea unui friteuze cu aer cald bune, Royalty Line Air Fryer poate fi o varianta interesanta. Cumparatorii sunt incantati de ea si ceea ce i-a atras cel mai mult la ea a fost faptul ca nu mai trebuie sa adauge o cantitate foarte mare de ulei, precum in cazul friteuzelor clasice, pentru a prepara diverse tipuri de alimente, dar si faptul ca este spatioasa si foarte practica. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Royalty Line Air Fryer

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de setat
  • Timer
  • Reglare temperatura 80-200 de grade Celsius
  • Design placut, carcasa rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.