Rovus Storm Vac este aspiratorul potrivit care te va ajuta sa mentii mai usor curatenia in locuinta, fiind un aparat usor de manevrat si de depozitat. Ofera o buna manevrabilitate si reuseste sa indeparteze murdaria de pe podea numaidecat.

Aspiratorul Rovus Storm Vac face fata cu succes suprafetei podelelor dure, mochetelor sau chiar covoarelor fine, indepartand eficient praful si resturile de murdarie. Prezinta o putere de aspirare destul de buna pentru a reusi sa se descurce cu succes oricarei situatii. Doar apasand un buton, puteti elibera manerul lung pentru a il putgea transforma si in aspirator versatil de amana. Astfel, va va fi mult mai usor sa indepartati murdaria de pe tapiterie, rafturi sau chiar din masina.

Aspiratorul vertical dispune de roti ce contribuie la o manevrare usoara, in timp ce aspiratorul de mana permite curatarea facila chiar si a draperiilor, paturilor pentru animalele de companie, blaturi si asa mai departe.

Aparatul este prevazut cu filtru HEPA ce asigura un mediu mai sanatos. Astfel, el filtreaza particulele fine de praf, poluarae, alergeni, spori de mucegai, par provenit de la animalele de companie, eliberand un aer mult mai curat.

Toata murdaria din locuinta este colectata intr-un recipient special inlocuind clasicii saci ce ar fi trebuit periodic inlocuiti. Recipientul din dotare se detaseaza usor pentru a fi aruncata murdaria direct la cosul de gunoi. In plus, acest recipient poate fi spalata asigurandu-i o igienizare optima.

Asamblarea si dezasamblarea, respectiv transformarea aspiratorului dintr-unul vertical in unul de mana si invers se realizeza foarte usor, fiind piesele sunt simplu de montat, fara efort. In plus, cablul de alimentare este destul de lung incat sa permita o manevrare usoara pe o raza suficient de mare de operare.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Rovus Storm Vac este un aspirator foarte bun care va poate usura munca mentinand mult mai usor curatenia in locuinta. Actualii cumparatori sustin ca aspira foarte bine, este usor de manevrat si intr-adevar timpul de aspirare s-a redus semnificativ. Aspira foarte bine chiar si parul provenit de la animalele de companie, aceasta fiind o problema specifica celor care au animale in casa. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Rovus Storm Vac

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Putere de aspirare buna
  • Recipient de colectare
  • Se transforma usor in aspirator de mana
  • Filtru HEPA

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *