Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Cu ocazia aniversarii de 20 de ani, eMAG vine cu promotii atragatoare!

Rovus Spray Mop Plus este o adevarata inovatie in materie de mopuri asigurand o curatare mai eficienta si mai confortabila a podelelor dure. In plus, nu trebuie sa depui efort pentru curatarea urmelor de pe podea, ci vei putea face curatenie mai rapid.

Rovus Spray Mop Plus este un aparat usor de folosit cu ajutorul caruia puteti face curatenie mai usor. Trebuie doar sa pulverizati si sa stergeti, iar podelele vor fi lustruite numaidecat. Sigur ca pot exista situatii in care petele sunt mai persistente si dificil de indepartat, insa acest mop are o solutie – dintr-o singura miscare puteti scoate buretele integrat si curata zonele respective. Poate face fata inclusiv noroiului si murdariei dificile, fara sa va aplecati sau murdariti pe maini.

Aparatul este prevazut cu o duza ce asigura o buna dispersie a apei fara a crea exces, prevenind deteriorarea suprafetelor mai sensibile, precum parchetul. Puteti curata fara probleme suprafete din lemn de esenta tare, vinil, suprafete laminate ori gresie.

Fiind dotat cu un mop din microfibra lavabila si spalator integrat, aparatul poate asiugra trei tipuri de curatenie: cu mop umed, praf uscat sau eliminarea petelor persistente. In plus, este foarte usor de manevrat, iar capul rotativ la 360 de grade permite o manevrare usoara. Totodata, manerul compact si usor realizat din aluminiu asigura o buna durabilitate si o utilizare confortabila.

In plus, aparatul vine la pachet cu un set complet de accesorii pentru a curata mai multe tipuri de suprafete: patru lavete de curatare si doua lavete pentru pete dificile.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Rovus Spray Mop Plus este un dispozitiv care cu siguranta iti va usura viata, usor de folosit si de manevrat, o adevarata inovatie in materie de mopuri. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si sustin ca il folosesc pentru mentinerea curateniei, unii dintre ei apeleaza la el chiar si zilnic, putand confirma faptul ca isi face treaba excelent. Este mult mai eficient si igienic decat clasicul mop cu burete. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Recenzii pe scurt: Rovus Spray Mop Plus

9.7

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de manevrat si flexibil
  • Poate fi folosit pentru orice tip de suprafete
  • Burete integrat pentru pete persistente

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *