Poseidon este un aparat 2 in 1 ce indeplineste cu succes atat functia de aspirator, cat si functia de statie cu aburi. Un astfel de produs va poate ajuta sa optimizati activitatea casnica, iar curatenia casei sa devina mai usoara si mai rapida.

Aspiratorul Rovus Poseidon Steam Vac poate aspira si igieniza podeaua in acelasi timp. Cele doua functii pot fi activate simultan sau separat. Reuseste sa faca fata cu succes pe suprafata podelelor dure precum parchet, gresie, ceramica, linoleum, marmura ori granit. Prezinta o putere de 1100 W fiind astfel capabil sa aspire cam orice fel de murdarie. Functia abur poate fi activata simplu si rapid accesand un simplu buton de pe maner.

Igienizarea podelei cu abur fierbinte este mult mai eficienta decat folosind clasicul mop cu galeata. Cea de-a doua varianta nu reuseste sa elimine virusurile si acarienii de pe podea, de cele mai multe ori, nu face altceva decat sa ii raspandeasca mai mult. Este mult mai igienic sa folsoesti un mop cu abur pentru igienizarea corespunzatoare.

Un alt plus pe care il acord acestui aparat se refera la sistemul dublu de filtrare compus din filtru HEPA si H12. Astfel, are capacitatea de a capta praful si resturile fine din aer, iar aerul evacuat ulteiror va fi purificat si mult mai curat.

Pentru spalarea podelelor, aparatul este prevazut cu lavete din microfibra care absorb foarte bine, putand fi spalate in masina de spalat rufe si refolosite. De asemenea, lavetele se prind foarte usor permitand atasarea si detasarea rapida, fara efort.

De asemenea, Rovus Poseidon Steam Va beneficiaza si de accesoriu pentru covoare ce permite curatarea si igienizarea mai facila. Sigur ca acest accesoriu este eficient pentru covoarele clasice, iar manevrarea aparatului poate deveni mai dificila pe covoarele cu peri foarte lungi. Deci, ar trebui sa tineti cont si de acest aspect!

In plus, rezervorul cu apa este usor de detasat pentru a fi curatat si este important de mentionat faptul ca praful si murdaria aspirate nu vor fi amestecate cu apa din recipient care se va transforma in abur pentru igienizare.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Aspiratorul & Statia cu aburi Rovus Poseidon Steam Va este un produs 2 in 1, care reuseste sa aspire si sa igienizeze podeaua, fiind potrivit, in special, pentru locuintele unde nu sunt foarte multe covoare sau covoarele pe care le aveti nu au fir lung. Stim ca aceste tipuri de covoare cu peri lungi sunt mai dificil de intretinut, de aceea, nu putem avea pretentia ca acest aparat sa faca minuni. Cumparatorii actuali declara ca produsul face ceea ce promite, aspira eficient podeaua, iar functia aburi isi indeplineste cu succes rolul. Le este de un real ajutor in locuinta si sustin ca pentru nevoile sale este produsul potrivit.

Review pe scurt: Rovus Poseidon Steam Va

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

 • Aspirator si Statie cu aburi
 • Igienizare eficienta
 • Lavete lavabile refolosibile
 • Usor de folosit

Contra

 • Nu au fost identificate

4 thoughts on “POSEIDON Aspirator & Stație cu aburi : Review si Recomandari

 1. Farcas Luminița

  Am primit un aspirator Poseidon și nu spala.Va rog dacă ma puteți ajuta!

  1. PareriOnline

   Luati legatura cu magazinul sa va asigurati ca produsul nu este defect. In cazul in care este, va trebui schimbat.

 2. Imi fac treaba foarte bine cu el, recomand

 3. Lassue MARIA

  Doar am aspirat cu el, cum golesc rezervorul unde este praful stans?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.