Rovus Nano este un mop cu aburi ce poate fi folosit cu incredere pentru buna igienizare a locuintei, fiind un produs 100% sigur, dar si ecologic. Imbina puterea de sterilizare a aburului cu cea de absorbtie a lavetei din microfibra, oferind o curatare eficienta.

Mopul cu aburi Rovus Nano are o putere de 1100 W si este prevazut cu un rezervor ce prezinta o capacitate de 220 ml. In doar cateva secunde dupa ce l-ati conectat la reteaua de alimentare, puteti incepe treaba. Aparatul utilizeaza presiune foarte mare a aburului eliminand in proportie de 99.9% germenii si bacteriile din locuinta. Presiunea si temperatura mare genereaza abur uscat cu nano particule si ioni negativi. Ionii negativi sunt recunoscuti pentru revilizarea aerului si combaterea mirosurilor neplacute.

Rovus Nano vizeaza formarea aburului si rezervorul special, controland temperatura, presiunea si viteza. Astfel, reuseste sa curete in profunzime suprafata dorita si nu umezeste excesiv. In plus, reuseste sa elimine eficient chiar si bacterii cum ar fi E.coli, Candida albicans si salmonella aertrycke, oferind siguranta chiar si celor mici care obisnuiesc sa puna foarte des mana pe jos.

In mai putin de 40 de secunde de cand ati bagat aparatul in priza il veti putea folosi ajungand o temperatura de pana la 125 de grade Celsius. Rezervorul de 220 ml permite utilizarea pret de 10  minute a mopului pana la urmatoarea reincarcare a acestuia, iar laveta speciala din microfibre reuseste sa protejeze eficient podeaua. Asadar, puteti curata fara probleme suprafete precum gresia, parchetul laminat, covoarele si asa mai departe.

Este un mop cu aburi usor de folosit si de manvrat, cablul de alimentare avand o lungime de 4 metri. Ajunge cu usurinta si in spatii mai restranse, iar manerul telescopic este util pentru confortul manevrarii.

Aparatul vine la pachet cu doua lavete, una pentru covoare, iar cealalta pentru podele, dar si cu accesoriu care se ataseaza unitatii principale, ceea ce va face ca mopul sa fie usor de manevrat.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Rovus Nano este un mop cu aburi foarte practic si util pentru cei care vor sa fie siguri ca au o casa bine igienizata, putand fi folosit pe diverse tipuri de suprafete. Cumparatorii actuali sunt destul de multumiti de produs sustinand ca face tot ceea ce promite. Curata si igienizeaza bine podelele, este usor de folosit si foarte practic in orice locuinta. L-au asamblat foarte usor si l-au pus la treaba numaidecat. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Rovus Nano

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Poate fi folosit atat pe podele dure, cat si pe covoare
  • Usor de folosit
  • Indeparteaza germenii, bacteriile
  • Maner telescopi

Contra

  • Nu au fost identificate

One thought on “Mop cu aburi Rovus Nano Review si Recomandari

  1. Bârsan Daniel

    Dupa un an curge apa din el si nu mai scoate abur. Ce se poate face?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.