Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Revolutia Preturilor vine cu oferte avantajoase doar la eMAG!

Esti in cautarea unui set de tigai bune care sa nu necesite intretinere grea si sa ofere o buna rezistenta in timp? O varianta foarte buna ar putea fi setul Regis Stone Copper Maestro format din doua tigai – o tigaie cu diametrul de 24 de cm si o tigaie cu diametrul de 28 de cm.

Cele doua tigai Regis Stone Copper Maestro sunt prevazute cu triplu strat antiaderent, ceea ce nu permite alimentelor sa se lipeasca de suprafata sa, chiar si fara sa adaugati ulei. Totodata, particulele de cupru din compozitia sa ajuta la mentienrea unei temperaturi optime pentru gatit, iar baza din otel inoxidabil aisgura o distribuire eficienta a caldurii.

Interesant este faptul ca puteti prepara diverse alimente sau retete fara a adauga ulei sau grasime datorita faptului ca mancarea nu se va prinde de tigaie. Mai mult decat atat, acest set de tigai pot fi folosite pe plita pe gaz, plita cu inductie sau plita vitroceramica.

Desi puteti sa nu adaugati ulei, alimentelor vor capata chiar si fara un gust delicios. Mai mult decat atat, tigaia este formata din 5 straturi, avand o baza foarte solida realizata din otel inoxidabil ce distribuie caldura in mod uniform pentru ca alimentele sa capete textura, culoare si aroma delicioasa, fara sa se arda. De asemenea, ofera si o buna rezistenta in timp, iar stratul triplu antiaderent asigura o incalzire rapida, dar si o protectie la temperaturi ridicate, pentru ca alimentele sa nu se arda.

Cuprul este un conductor foarte bun al caldurii fiinf folosit in fabricarea tigailor profesionale. Astfel, nu doar ca opteaza procesul culinar, ci si asigura o buna rezistenta in timp, pentru a va putea bucura de produs pe termen lung.

Manerul ergonomic cu aspect de lemn este foarte foarte stabil, bine fixat, iar invelisul exterior nu permite supraincalzirea. In plus, manerul ramane tot timpul rece si sigur la atingere, indiferent de tipul plitei pe suprafata careia este folosita tigaia.

In plus, dupa fiecare utilizare, cele doua tigai Regis Stone Copper Maestro sunt foarte usor de curatat, tocmai datorita faptul ca mancarea nu se prinde de suprafata sa.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Regis Stone Copper Maestro este o gama de tigai foarte buna, realizata din materiale de calitate, ce ofera o buna rezistenta in timp. Cumparatorii sunt foarte incantati de aceste tigai si sustin ca le pare rau ca nu le-au achizitionat mai devreme. Gatesc fara strop de ulei si cu toate acestea mancarea nu se lipeste, sunt foarte rezistente si usor de intretinut. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna, al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Regis Stone Copper Maestro

9.7

Calitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Strat triplu antiaderent
  • Particule de cupru, baza din otel inoxidabil
  • Pot fi folosite pentru plita pe gaz, pe inductie sau vitroceramica
  • Usor de curatat si foarte rezistente

Contra

  • Nu au fost identificate

One thought on “Set Regis Stone Copper Maestro – Review si Pareri pertinente

  1. Bună ziua. Mai aveți setul de tigai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.