Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Power Brush este un aparat potrivit pentru curatarea optima a casei, al carui scop este sa va usureze munca si sa terminati curatenia mai rapid. Este o perie de curatat electrica extrem de utila oricarei gospodine.

Peria de curatat electrica Power Brush ajuta la indepartarea rapida a murdariei dificile. Puteti indeparta murdaria din toata casa, chiar si cea depusa pe gratare, pe rosturile dintre placile de fainta sau gresie, in colturi sau margini. Perie rotativa poate fi folosita cu succes si pentur lustruirea suprafetelor netede sau chiar pentru masina.

Power Brush este prevazuta cu trei perii interschimbabile si anume: un capat cu perie mare potrivita pentru ucratarea placilor de lemn, piatra, ceramica, podele si alte suprafete din interior si exterior, accesoriul cu perie mica este recomandat pentru curatarea marginilor si colturilor, a suprafetelor dificil de patruns din baie, inclusiv pentru vasul de toaleta, chiuveta sau interiorul masinii, iar capatul plat este ideal pentru lustruirea tuturor suprafetelor netede sau chiar jantele masinii.

Un avantaj important este acela ca peria nu detine cablu de alimentare, ceea cea va va oferi maxim de flexibilitate. In plus, este prevazuta cu acumulator reincarcabil si maner extensibil foarte usor de manevrat. Puteti folosi fara probleme aparatul atat in interior, cat si in exterior. Autonomia bateriei este de 60 de minute si are nevoie de 5 ore pentru o incarcare completa.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Power Brush este un produs foarte util in orice locuinta, ce va poate simplifica munca pentru mai putin efort si mai mult timp castigat. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de produs si declara ca face ceea ce promite. Este usor de manevrat si sunt incantati de faptul ca il pot folosi in toata casa. Au curatat chiuvete, gresie si faianta, placi de ceramica si asa mai departe astfel ca pot confirma ca isi face treaba destul de bine. Din punctul lor  de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Power Brush

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 capete
  • Autonomie de 60 de minute
  • Usor de manevrat
  • Poate fi folosit pe foarte multe tipuri de suprafete

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.