Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Hair Styler este un produs 2 in 1 care poate tine locul atat placii de indreptat parul, cat si ondulatorului clasic de par. Nu necesita foarte multa indemanare, caci datorita design-ului sau special conceput este foarte usor de folosit.

Placa de indreptat si ondulat parul Hair Styler reuseste atat sa indrepte, cat si sa onduleze parul, fiindprevazuta cu micro-perii care ajuta la fixarea firului de par. Are nevoie de aproximativ 30 de secunde pentru a se incalzi si pentru a putea fi utilizata. Permite reglarea temperaturii de functionare intre 150 si 230 de grade Celsius, in functie de tipul parului pe care il aveti. Pentru un par cu fir subtire este indicata utilizarea unei temperaturi mai mici, in timp ce pentru parul cu fir gros puteti seta o temperatura mai mare.

Datorita design-ului special conceput, placa este foarte usor de folosit atat pentru a indrepta parul, cat si pentru a il ondula. Invelisul ceramic favorizeaza distribuirea egala a caldurii pe suprafata placilor, prevenind astfel deteriorarea parului. Aluneca bine pe suprafata parului si nu agata firele de par.

Sistemul de siguranta cu care a fost prevazut face posibila oprirea automata a placii dupa 60 de minute, pentru a preveni astfel incidentele nedorite.

Produsul este realizat din material termoizolant, astfel ca varful placii va ramane rece in timpul folosirii. Totodata, cablul pivotant la 360 de grade ajuta la manevrarea facila, iar sistemul de blocare a placilor permite depozitarea in maxima siguranta.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Placa Hair Styler de la Aloshop este un produs interesant ce ofera o buna manevrabilitate, iar pretul de achizitie este unul chiar avantajos. Fiind un produs 2 in 1 este mai convenabil decat achizitionarea separata a unei placi de par, respectiv ondulator. Este usor de folosit, se pot face bucle mai usor decat cu o placa de indreptat parul clasica, cea din urma necesitand si o anumita dexteritate. Prin urmare, este un produs pentru uz casnic practic si usor de folosit pe care il puteti incerca!

 

Review pe scurt: Hair Styler Aloshop

9

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • Pret accesibil
  • Indreptare si ondulare
  • Usor de manevraat si de folosit
  • Oprire automata

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.