Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

PHANTOM WET&DRY Rovus este un aspirator multifunctional care are la baza tehnologii moderne pentru a putea aspira si curata orice fel de suprafete. Indeparteaza eficient murdaria si purifica aerul din locuinta, ceea ce este foarte important, in special, pentru persoanele care se confrunta cu diverse forme de alergii.

Aspiratorul PHANTOM WET&DRY Rovus asigura aspirare uscata cu filtrarea apei, aspirare uscata cu sac de panza, aspirare umeda a lichidelor, curatare umeda a tapiteriei, covoarelor, mochetelor etc si purificare a aerului. Prin urmare, nu discutam depre un aspirator clasic, ci este mai mult de atat, reusind sa faca fata cu succes, in acest fel, si unor sarcini mai complexe.

Ofera o putere de 1200 W si reuseste sa aspire eficient atat podelele dure, cat si covoarele sau mochetele. Este o varianta foarte buna daca aveti animale de companie sau chiar si copii mici, fiindca va ajuta sa curatati si spalati mai usor diverse tipuri de suprafete, pastrand casa curata mai usor.

Utilizarea si manevrarea acestuia nu este una complicata, aparatul fiind foarte practic si usor de folosit. Nu trebuie sa depuneti efort prea mare, ci doar trebuie sa folositi corect produsul.

Verifica oferta de astazi!

Ce parere au clientii despre aspiratorul PHANTOM WET&DRY Rovus?

PHANTOM WET&DRY Rovus poate fi la indemana oricui si va poate ajuta mai mult decat un aspirator clasic. Acest lucru este confirmat si de actualii cumparatori care sunt preponderent parinti sau iubitori de animale. Acestia sustin ca pot curata casa mai usor si pot apela rapid la acest aparat in situatii de urgenta, cum ar fi atunci cand cei mici varsa lichide pe podea sau chiar pe covor. L-au folosit incusiv pentru curatarea tapiteriei  masinii si au fost si de aceasta data destul de multumiti de rezultate. Din punctul lor de vedere, le este de foarte mare folos acest aparat, iar raportul calitate/pret este destul de avantajos.

Review pe scurt: PHANTOM WET&DRY Rovus

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aspirare uscata si umeda, cu sau fara filtrare, curatare umeda si purificare aer
  • Usor de folosit
  • Intretinere facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.