Masina de tocat electrica Delimano Joy va poate ajuta sa preparati simplu si rapid carnea dorita sau puteti pregati chiar si carnatii preferati. Este un aparat practic si usor de folosit, la care puteti apela ori de cate ori aveti nevoie.

Delimano Joy va poate simplifica realmente munca si chiar va ajuta sa castigati timp pe care sa il petreceti altfel decat in bucatarie. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestuia se refera la modul foarte usor de utilizare, ceea ce il face indicat chiar si pentru persoanele mai putin familiarizate cu tehnologia. Trebuie doar sa apasati pe buton, sa adaugati carnea sau legumele in tava speciala, dupa care sa impingeti ingredientele cu ajutorul accesoriului. Ulterior, va fi foarte usor de curatat, dar si de depozitat.

Aceasta masina de tocat permite procesarea unei cantitati de aproximativ 1 kg de carne sau 2 kg de legume intr-un singur minut. Pentru situatiile in care pot aparea blocaje, a fost implementata functia Reverse care presupune derularea in sens invers si deblocarea aparatului.  Este prevazut cu o putere maxima de 1800 W si o putere nominala de 600-800 W, reusind sa proceseze astfel o cantitate rezonabila intr-un timp scurt. Este prevazuta si cu trei site pentru procesarea carnii de dimensiuni diferite: fin mediu si mare, dar si accesoriu pentru prepararea carnatilor, accesoriu pentru rulourile de carne si accesoriul pentru a impinge ingredientele.

Datorita picioruselor de cauciuc, masina de tocat se fixeaza eficient pe blatul de lucru pentru a preveni alunecarea sa. Dimensiunile acesteia sunt de doar 33.9 x 18 x 42.1 cm alaturi de o greutate de 3.7 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Masina de tocat electrica Delimano Joy este o alterantiva practica, ce iti poate usura extrem de multa munca si, de ce nu, poate optimiza procesul culinar. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile sale au facut o alegere corecta, intrucat masina functioneaza in parametrii optimi, este foarte usor de folosit, dar si de intretinut. Apeleaza la ea ori de cate ori au nevoie si nu au intampinat neplaceri. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul convenabil.

Review pe scurt: Masina de tocat electrica Delimano Joy

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • 3 site, accesoriu carnati, accesoriu rulouri carne
  • Functie reverse
  • Usor de folosit si de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.