Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Vezi ofertele de Crazy Days la eMAG!

Vezi promotiile de Black Friday pe Top Shop!

Masina de spalat portabil de la Rovus este solutia ideala in deplasari, in vacantele cu rulota sau cand plecati in vacanta cu bebelusi. Va ajuta sa spalati si sa igienizati hainele simplu si rapid, chiar si atunci cand spatiul este limitat. De asemenea, este o solutie optima si pentru caminele studentesti.

Masina de spalat portabila de la Rovus este foarte usor de utilizat, dar si de transportat. Este un aparat compact, ce nu ocupa mult spatiu. Fiindca se pliaza ocupa foarte putin spatiu in bagaj. Cu ajutorul acestui dispozitiv, puteti spala o cantitate de pana la 1.5 kg de articole, fiind ideala in calatorii.

Este foarte usor de folosit, trebuie doar sa adaugati hainele, detergentul si apa si sa selectati cronometrul de pe ecranul tactil intre 5 si 15 minute. Spala foarte repede, iar imediat dupa ce programul a luat sfarsit, hainele vor fi gata de pus la uscat. Poate fi folosita si pentru articole din materiale mai delicate.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat portabila de la Rovus este un dispozitiv foarte practic in deplasari si de mare folos. Clientii sunt incantati de ea si sustin ca o folosesc adesea cand pleaca in vacante cu rulota, in campinguri sau chiar in camerele de camin. Este o solutie la indemana oricui, practica si eficienta.  O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Mașină de spălat portabilă Rovus

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Practica si eficienta
  • Compacta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.