Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

eMAG a dat startul la Revolutia Preturilor!

Spalatul geamurilor reprezinta o corvoada pentru multi utilizatori, de aceea, o idee foarte buna ar fi utilizarea unui aparat special care sa va simplifice, dar si sa va optimizeze munca. O solutie in acest sens ar putea fi aparatul de spalat geamuri Kinzo Window Cleaner despre care voi discuta pe larg in acest material.

Aparatul Kinzo Window Cleaner beneficiaza de doua functii foarte utile si anume: curatare si aspira murdaria. Curata geamurile de trei ori mai rapid decat in mod normal, fara a scurge apa sau a lasa urme. Indeparteaza rapid excesul de apa si poate fi folsoit pentru lustruirea ferestrelor, oglinzilor, cabinei de dus, gresiei si asa mai departe.

Modul de utilizare al acestui produs este unul extrem de simplu. Trebuie doar sa pulverizati solutia de curatare pe suprafata pe care doriti sa o lustruiti, iar aparatul va curata si aspira apa murdara imediat.

Interesant este si faptul ca nu va trebui sa depindeti de vreo sursa de alimentare, aparatul fiind dotat cu acumulator ce ii ofera o autonomie de 30 de minute, astfel ca va putea face fata unei suprafete de aproximativ 75 mp. Are nevoie de aproximativ trei ore pentru incarcarea completa a acumulatorului.

Gratie greutatii mici si a formei ergonomice, aparatul este usor de manevrat, dar si de depozitat. Murdaria este colectata intr-un recipient integrat in aparat, pe care la final va trebui sa il curatati. Acest recipient ofera o capacitate de 70 de ml.

Verifica oferta de astazi!

Asadar, daca si tu te numeri printre persoanele care nu se relaxeaza stergand geamuri, oglinzi, usi de sticla si asa mai departe, o solutie optima poate fi aparatul Kinzo Window Cleaner. Iti usureaza foarte mult munca, este usor de folosit, iar intreg procedeul se va desfasura mai rapid. Nu trebuie sa ai niciun fel de indemana pentru a il folosi, ci eventual, poti studia putin manualul, fiind beneficiaza de un mod de utilizare intuitiv. Vine la pachet cu toate cele necesare pentru a putea fi pus numaidecat la treaba!

Review pe scurt: Kinzo Window Cleaner

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Nu depinde de sursa de alimentare
  • Curatare mai rapida

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *