Wellneo Energizer este un dispozitiv de masaj excelent si pentru persoanele mai in varsta oferind o multime de beneficii. Indiferent de varsta, miscarea trebuie sa faca parte din rutina noastra. Insa, din pacate, lucrurile stau diferit, iar lipsa de  miscare odata cu varsta incepe sa isi spuna cuvantul. Prin urmare, acest dispozitiv doreste sa completeze lipsurile create de deficitul de mscare, in principal, reusind sa imbuntateasca circulatia sangelui.

Dispozitivul este foarte usor de folosit, iar ceea ce trebuie ca voi sa faceti este sa stati jos, sa il porniti cu telecomanda, iar acesta va incepe masajul. Astfel, reuseste sa revitalizeze si sa imbunatateasca circulatia sangelui la nivelul picioarelor, timp in care imbunateste si tonusul. Mai mult decat atat, calmeaza si intareste picioare, datorita vibratiilor produse si a tehnologiei de presopunctura.

Include programe diferite pentru nevoi variate, astfel ca mesajul intens de vibratii este rezultatul unui sistem unic de oscilatie care va fi resimtit in intregul corp prin picioare alaturi de masajul de presopunctura care vizeaza punctele de presiune pe picioare. Asezati-va jos si alegeti unul dintre cele doua programe disponibile care au o durata de 10 minute si constau intr-o combinatie de masaj de vibratie si presopunctura. Prin intermediul telecomenzii din dotare puteti regla viteza si durata sesiunilor de masaj.

Wellneo Energizer poate fi folosit atat de barbati, cat si de femei indiferent de varsta pe care o au. Reprezinta o solutie eficienta pentru persoanele care petrec mult timp in picioare sau jos, pentru persoanele care se confrunta cu senzatia de picioare obosite, pentru persoanele in varsta care nu mai pot face miscare si pentru cei are au nevoie de un masaj intens pentru relaxare.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Dispozitivul de masa Wellneo Energizer este un aparat foarte practic indeosebi pentru persoanele in varsta oferind o senzatie unica. Clientii actuali sunt incantati de acest dispozitiv care l-au cumparat adesea pentru parinti sau bunici. Sustin ca ofera un masaj placut si eficient, este foarte usor de folosit si extrem de practic. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret pe care il ofera este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Dispozitiv masaj WELLNEO ENERGIZER

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 programe de masaj
  • Usor de folosit
  • Beneficii multiple

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.