Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Body Buddy Wellneo este un dispozitiv de masaj ideal pentru relaxare dupa o zi obositoare de munca, reducand tensiunea musculara. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Dispozitivul de masaj Body Buddy Wellneo este prevazut cu doua capete de masaj si 16 noduri de masaj care actioneaza eficient asupra zonelor cu probleme, adoptand tehnica shiastu. Ofera multiple avantaje precum relaxarea musculaturii obosite si incordate, poate fi folosit pentru relaxarea zilnica si combaterea stresului, imbunatateste circulatia, poate fi transformat usor din dispozitiv de masaj pentru picioare intr-o perna de masaj universala, indeparteaza oboseala. Totodata, include o banda Velcro pentru fixare pe scaun si curea care mentin stabile picioarele.

Mai mult decat, o puteti folosi pentru zona umerilor, spatelui, soldurilor, gambelor si picioarelor. O puteti folosi atat acasa, cat si la birou.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Dispozitivul de masaj Body Buddy Wellneo este un aparat foarte practic si potrivit pentru utilizatori de orice varsta. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca il folosesc frecvent, datorita beneficiilor multiple pe care le ofera.  Este usor de folosit si poate fi o alternativa buna si pentru persoanele mai in varsta. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Body Buddy Wellneo

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Ofera beneficii multiple
  • Masaj Shiatsu
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.