Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Vezi ofertele de Crazy Days la eMAG!

Vezi promotiile de Black Friday pe Top Shop!

Deshidratorul de alimente Deluxe Noir Delimano este un aparat potrivit pentru prepararea unor gustari delicioase din fructe, legume, ierburi, ciuperci sau chiar carne. Este foarte practic si usor de folosit, reprezentand o solutie la indemana oricui.

Deshidratorul Deluxe Noir Delimano prezinta o capacitate de 8 litri si este prevazut cu cinci tavi, dar si cu o tava pentru colectarea frimiturilor. Prezinta o putere de 300 W si este dotat cu un cronometru, respectiv termostat ce permite reglarea temperaturii intre 30 si 80 de grade Celsius.

Cu ajutorul acestui aparat puteti prepara gustari delicioase simplu si rapid, oferind o gama variata de optiuni. Puteti pregati alimente uscate precum mere, pere, kiwi, ananas sau carne doar apasand pe butoane. Este usor de folosit is de setat, beneficiind de un afisaj digital in partea de sus, putand fi pornit printr-o simpla apasare de buton. Gratie ferestrei cu sticla calita, nu va trebui sa ghiciti cand alimentele sunt gate, ci le veti putea monitoriza oricand.

Cele cinci tavi unde veti aseza alimentele sunt suficient de mari incat aseza o cantitate generoasa in acelasi timp. Tavile vor putea fi adaugate sau scoase usor spre deosebire de deshidratoarele clasice sub forma de turn. In plus, beneficiaza si de o tava pentru firimituri astfel incat resutrile alimentare vor fi indepartate mai usor.

Mai mult decat atat, Deluxe Noir Delimano poate fi folosit si pentru prepararea iaurturilor sau pentru dopsirea aluatului. Aparatul imita procesul natural de uscare a aerului, eliminand umezeala din alimente, ceea ce va face ca perioada de valabilitate sa se prelungeasca. In plus, isi patreaza gustul si textura placuta.

In acelasi timp, si intretinerea aparatului este foarte usor, tavile putand fi detasate pentru a fi curatate in masina de spalat vase. Astfel, efortul vostru in utilizarea si intretinerea aparatului este redus considerabil.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Deluxe Noir Delimano este un aparat foarte util cu ajutorul caruia puteti deshidrata alimente sau puteti prepara iaurt, aluaturi de orice fel foarte usor. Cumparatorii sunt extrem de incantati de produs si sustin ca deshidratorul isi face treaba excelent. Este spatios, usor de folosit si de curatat, exact ceea ce isi doreau. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Deluxe Noir Delimano

9.8

Calitate

9.7/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Multifunctional - preparare iaurt, dospire aluat
  • Cronometru si termostat
  • Usor de folosit si de intretinut
  • Spatios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.