Esti in cautarea unui aparat de deshidratat alimentele accesibil ca pret, insa nu te-ai putut decide inca? Ei bine, Delimano vino cu o propunere catre cei care sunt in cautarea unui astfel de aparat oferind o alterantiva interesanta si la indemana oricui – deshidratorul alimentar Joy Delimano.

Cu ajutorul acestui aparat, poti deshidrata o gama variata de alimente de la fructe si legume pana la carne, peste sau paine.  Benefiaza de cinci tavi reglabile, dar si termostat ajustabil. Practic, deshidratorul Joy Delimano permite extragerea umezelii din alimente, deshidratandu-le, astfel ca depozitate ulterior in conditii prielnice, vor putea fi consumate si dupa o anumita perioada de timp.

Aparatul prezinta cinci tavi pe care le puteti regla pe inaltime de la 1.5 cm pana la 2.8 cm. Acestea se pot detasa foarte usor si pot fi spalate ulterior in masina de spalat vase. In acelasi timp, Joy Delimano beneficiaza si de un termsotat regabil in intervalul 35-70 de grade Celsius, temperatura pe care o veti regla in functie de tipul alimentelor pe care trebuie sa le deshidratati. Dehidratarea alimentelor si consumarea lor ulterior reprezinta o practica mult mai sanatoasa decat consumul de alimente conservate sau inghetate.

Aparent un aparat simplu ofera flexibilitatea de care aveti nevoie, in timp ce toate setarile sunt usor de realizat. In plus, devine usor de folosit chiar si de catre persoanele cu mai putina experienta.

Verifica oferta de astazi!

Deshidratorul Joy Delimano poate fi o adevarata economie de enegie si spatiu de stocare, intrucat alimentele uscate detin mai putin de o sesime din spatiul original de depozitare, iar aparatul nu necesita alimentare electrica in mod continuu, asa cum se intampla cu un frigider, de exemplu. Mai mult decat atat, alimentele isi pastreaza o perioada mai mare de timp prospetimea, fara totusi a adauga conservanti sau alte substante nocive. Prin urmare, este un produs pe care il puteti lua in considerare si despre care cumparatorii au avut cuvinte de lauda la adresa sa, atat in ceea ce priveste eficienta produsului, cat si usurinta in utilizare, drept pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Deshidrator Alimentar Joy Delimano

9.4

Calitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 5 tavite ajustabile
  • Termostat reglabil
  • Usor de folosit si de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *