Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Cleanmaxx Carpet Washer poate fi un ajutor de nadejde in orice locuinta, fiindca reuseste atat sa aspire, cat si sa curete facil podele dure, dar si covoare si mochete. In plus, utilizand acest aparat, efortul nostru scade in mod considerabil, iar daca ne raportam la spalatoriile profesionale pentru curatarea covoarelor, totusi varianta aceastui aparat devine mai convenabila din perspectiva preturilor.

In general, sunt de parere ca aparatul Cleanmaxx Carpet Washer este ideal pentru cei ce locuiesc la bloc si nu pot spala sau igieniza corepsunzator covoarele si mochetele. Aparatul in discutie urmeaza trei pasi: samponare, spalare si aspirare. Samponul special va fi oferit de catre producatori gratuit la achizitionarea aparatului, insa dupa ce il veti termina, veti putea utiliza orice alt produse de acest fel din comert.

Cleanmaxx Carpet Washer reviewTotodata, acest aparat prezinta un recipient unde veti adauga apa si samponul cu care covoarele vor fi spalate. Ulterior, veti apa butonul de pornire, iar solutia va fi eliberata, in timp ce periile speciale vor trece la treaba si vor curata in profunzime covorul. Reziduurile vor fi colectate in bazinul special unde se va aduna apa murdara. Dupa ce ati terminat treaba, bazinul de colectare se poate detasa usor, pentru a fi spalat cu apa calda, astfel incat sa impiedicati formarea norilor de praf atunci cand va trebui golit.

Aparatul Cleanmaxx Carpet Washer poate indeparta eficeint petele de la lichide precum cafea, sucuri, ceai, vin si altele. Interesant este si faptul ca la final reduce timpul de uscare al suprafetei curate, aceasta ramanand doar usor umeda. In plus, pe termen lung veti reusi sa economisiti destul de multi bani. Este important de stiut ca acest aparat este foarte simplu de folosit si de manevrat, utilizarea lui devenind chiar placuta, fiindca nu este nevoie sa depuneti efort suplimentar.

Pachetul include unitatea centrala, rezervorul de apa, un maner, trei suruburi, capatul de curatare si samponul pentru curatare. Este usor de asamblat, iar aparatul nu este foarte mare, deci ocupa putin spatiu de depozitare in locuinta. Este silentios, economic si poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de alergii, fiindca spre deosebire de aspiratorul clasic, praful nu mai este ridicat.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Aparatul Cleanmaxx Carpet Washer este un aparatul foarte util in orice locuinta, cu ajutorul caruia puteti intretine mai usor curatenia. Clientii sunt multumiti in mare parte de produs si sustin ca il folosesc des si se descurca bine. Sustin ca le este foarte usor sa il foloseasca, permitand o manevrabilitate facila. Mai mult decat atat, l-au recomandat si altor persoane si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Cleanmaxx Carpet Washer

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Manevrare facila
  • Intretinere simpla
  • Indepartarea petelor fara efort
  • Nu ridica praful

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.