Cadrul de pat Mamut II Dormeo este un model modern pentru un dormitor elegant si primitor. Puteti regla cadrul foarte usor astfel incat sa il faceti potrivit atat ca pat single, cat si ca pat matrimonial pentru saltele de dimensiunile 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm sau 180 x 200 cm.

Mamut II Dormeo este un cadrul de pat modern disponibil in varianta alb sau white oak – alb stejar. Montarea produsului se realizeaza foarte usor, fiindca vine la pachet cu toate instructiunile necesare. Este prevazut cu placi din lemn masiv de 3.2 cm oferind un suport eficient saltelei.

De asemenea, il puteti regla pe doua inaltimi diferite, in functie si de adancimea saltelei. In plus, pentru a creste durata de viata a cadrului si pentru un suport suplimentar, au fost adaugate si doua picioare de plastic.

Somierele si saltelele nu sunt incluse in pachet si trebuie achizitionate separat. Puteti opta pentru somierele Dormeo Silver flex sau Clip Flex. Somiera Silver Flex este indicat pentru dimensiunile 90 – 120 x 200 cm, iar somiera Clip Flex pentru dimensiunile 140 – 180 x 200 cm.

Somiera Silver Flex este prevazuta cu 28 de lame din mesteacan, oferind o buna elasicitate si un reglaj facil. O puteti regla pe inaltime in zona cervicala pentru mai mult confort. O gasiti aici.

Somiera Clip Flex asigura o buna aerisire si o durata de viata mai mare saltelei. De asemenea, contribuie la un plus de confort si un somn linistit. Pe aceasta o puteti gasi aici.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Mamut II Dormeo este un cadru de pat ce ofera un design modern si se integreaza foarte usor in orice decor. Cumparatorii sustin ca produsul a fost mai usor decat s-ar fi asteptat de asamblat. Ca somiere au optat tot pentru cele din aceeasi gama, iar ca saltele sunt foarte multumiti de modelele de la Dormeo.  In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Mamut II Dormeo

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de asamblat
  • Potrivit pentru paturi single sau matrimoniale
  • Disponibil in doua nuante

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *