Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Cu ocazia aniversarii de 20 de ani, eMAG vine cu promotii atragatoare!

Aspiratorul vertical cu spalare de la Aloshop poate fi o solutie eficienta pentru o curatenie mai facila in locuinta despre care am ales sa discutam astazi pe larg. In continuare, va voi prezenta tot ceea ce promite acest produs, dar si impresiile pe care mi le-a lasat.

Este un aparat 2 in 1 care poate indeplini cu succes atat rolul de aspirator vertical, cat si de aspirator manual. In principiu, producatorii il recomanda pentru suprafata covoarelor, mochetelor sau a podelelor dure. Aspira si spala in acelasi timp, economisind timp si energie. Rezevorul din dotare unde veti adauga apa ofera o capacitate suficienta incat sa poata face fata unei suprafete de pana la 50 mp. De asemenea, puteti detasa aspiratorul de mana de cel vertical, ceea ce va va ajuta sa aspirati mai usor mobilierul sau alte locuri greu accesibile.

Aparatul dispune de filtru HEPA ce retine eficient particulele nocive din aer, astfel ca aerul eliminat va fi purificat. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus.

Verifica oferta de astazi!

Din punctul meu de vedere, aspiratorul vertical cu spalare Refresh de la Aloshop este o varianta optima in special in locuintele unde nu exista foarte multe covoare si mochete. Din cate am reusit sa il testez, face fata mult mai bine pe suprafetele dure. Sigur ca acest lucru este normal in cazul oricarui aspirator. Si pentru functia de spalare, devine simplu de curatat pete de pe gresie, parchet si asa mai departe.

De asemenea, este usor de manevrat, imi place faptul ca il pot folosi si pe post de aspirator de mana, aspect de care ar trebui sa tina cont mai ales mamicile sau chiar cei care au animale de companie in casa. In principiu, este un produs rezonabil, foarte practic si usor de folosit, iar raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Aspirator vertical cu spălare 600W Aloshop

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

8.9/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de manevrat
  • Aspirare si spalare
  • Filtru HEPA

Contra

  • Putin cam zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *