clean steamer aloshop

Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

eMAG a dat startul la Stock Busters si vine cu oferte imbatabile!

Steam Cleaner de la Aloshop este un aparat foarte practic si util in orice locuinta, care curata temeinic si cele mai dificile zone folosind doar jetul de abur puternic. Este un aparat la indemana oricui pe care il puteti folosi ori de cate ori aveti nevoie.

Aparatul de curatat cu aburi Steam Cleaner indeparteaza eficient murdaria si grasimea de pe diverse tipuri de suprafete reziduuri de clacar si grasime, iar partea si mai interesanta este ca ofera posibilitatea de a indeparta 99.9% dintre germeni si bacterii. Interesant este si faptul ca nu este necesara utilizarea de produse chimice de curatare, ci este suficienta doar apa. Aburul pe care il elibereaza poate dizolva destul de usor murdaria inclusiv cea de pe geamuri sau chiar covoare, perdele, haine, electrocasnice ori pardoseli. In plus, puteti reimprospa si fotolii, saltele ori canapele.

Totodata, produsul vine la pachet cu cateva accesorii utile pentru curatarea diverselor tipuri de suprafete. Astfel, il veti putea folosi chiar si in zone mai grue accesibile sau foarte inguste, fara sa fie nevoie sa te chinuiesti. Este un produs mic, compact, ce presupune un mod usor de utilizare si de manevrare, iar mai mult decat atat, nici nu ocupa mult spatiu de depozitare.

Verifica oferta de astazi!

Steam Cleaner  poate fi de un real folos in locuinta, iti poate simplifica munca, iar ceea ce este si mai interesant se refera la faptul ca poate igieniza, fara a folosi substante chimice care pot deveni toxice atat pentru tine, cat si pentru membrii familiei sau chiar animale de companie. Printre accesoriile cu care vine la pachet se numara peria, duza ingusta, palnia, dar si cupa de masurare. Rezervorul de apa din dotare ofera o capacitate de 250 ml.  In plus, raportul calitate/pret cu care vine la pachet este unul avantajos, fapt confirmat si de persoanele care au achizitionat si folosesc constant produsul.

Review pe scurt: Steam Cleaner Aloshop

9.2

Calitate

9.2/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit si de manevrat
  • Curata si igienizeaza fara solutii chimice
  • Accesorii utile

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.